Sorry, this entry is only available in Dutch. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Wie zijn wij?

Achter Creatravel zit een jong en dynamisch team die graag reist, en in het algemeen geniet van het leven. Omdat de klant soms door het bos de bomen niet meer kan zien, starten wij met een gloednieuwe website waar je de beste reizen met de mooiste accommodaties, de lekkerste restaurants en de gezelligste wellness faciliteiten kan terugvinden. Dus bij ons kunt u enkel en alleen de beste faciliteiten terug vinden! Wij willen het voor iedereen zo gemakkelijk mogelijk maken om de ideale accomodatie te vinden in uw buurt, of waar ook ter wereld!

Wat doen wij?

Op creatravel.be brengen wij verschillende soorten bedrijven samen op één platform. Zo brengen wij accommodaties, restaurants en wellness faciliteiten met elkaar in contact. Wij proberen onze bezoekers zo snel mogelijk hun ideale bestemming te laten ontdekken, en zo een reservatie vast te leggen. Zo kunt u vanop één website uw verblijf, restaurantbezoek en relax vooraf reserveren.

Onze focus?

Een website die uitblinkt in gebruiksvriendelijkheid met een kwalitatief hoogstaand aanbod. Wij zoeken dagelijks naar accommodaties die uitblinken in hun vakgebied! Heeft u zelf zo’n mooi en gezellige accommodatie ontdekt? Laat het ons dan zeker weten op creatravel.be!

Op creatravel.be staan de mooiste adressen wereldwijd, op de meest bijzondere locaties. Niet alleen in de steden, maar zeker ook op het platteland. Of je nu houd van levendigheid of liever de rust op zoekt, je vindt het altijd op creatravel.be. Wat dacht je van een stadsappartement, een authentieke hoeve als b&b of een gezellig restaurantje langs het water? Of zou je eens willen overnachten in een molen? Wat je wensen ook zijn er is altijd wel een mooie hotspot te vinden die bij je past.

Hoe boeken?

Op creatravel.be kan je makkelijk zoeken in het brede aanbod. Gewoon vanachter je computer of onderweg op je mobiel of tablet. Er zijn hotspots in alle categorieën, van eenvoudig tot zeer luxueus. Zoek, vergelijk en boek zeker op basis van de vele reviews van gasten. Met behulp van de zoekfilter vind je snel de accommodatie of activiteit die bij je wensen past.

Zoek uw accomodatie aan de hand van bedrijfsnaam, omschrijving, categorie of stad/gemeente.
Op de zoekpagina kan je nog verder filteren tot je de perfecte bestemming hebt gevonden.
Selecteer de bestemming van uw keuze.
Neem contact op met uw accommodatie voor uw vraag of maak een reservering.

Zo, uw hotspot is geboekt en is officieel als de hotspot contact met u opneemt en deze bevestigt.

Tevreden over onze website? Plaats dan vrijblijvend ons logo op uw eigen website als partner met een linkje naar onze website.
En nu genieten maar!

Dus zeg het maar, waar wil je heen?

www.booking.com/s/73z9gt88bp

Veel lees & reisplezier !